Lubuk bisnes tudung selalu menjadi carian di laman sesawang bagi usahawan yang ingin memulakan bisnes tudung jenama sendiri. Jadi para usahawan pasti mencari-cari supplier tudung jenama sendiri.

Bisnes tudung merupakan satu bisnes yang sangat menguntungkan lebih2 lagi bila datangnya musim perayaan seperti Hari Raya Aidilfitri, maka jualan tudung akan meningkat berkali ganda.

Dari kanak2, sekolah rendah, sekolah menengah, pelajar kolej & universiti, wanita bekerja dan wanita berumur,  kebanyakannya memakai tudung. Apa yang lebih menarik lagi, golongan wanita berhijab ini, akan terus membeli tudung walaupun mereka sudah mempunyai berpuluh dan beratus helai  tudung.

Boleh dikatakan hampir setiap bulan, mereka akan membeli tudung baru. Lebih2 lagi bagi golongan wanita yang kerap berada di luar rumah seperti wanita bekerja dan juga golongan pelajar.

Isi Kandungan Artikel

Tudung mudah berkedut

Bagi wanita bertudung, di antara masalah yang sering di hadapi ialah tudung mudah berkedut, kembung, kemek dan susah di bentuk. Jadi di samping menjual tudung, apa kata anda jual hijab spray jenama sendiri sekali? Ini ialah teknik cross-selling yang mudah dan senang close deal!

Hijab Spray Jenama Sendiri

Kenapa penjual tudung perlu tawarkan Hijab Spray sebagai Cross-Selling?

Ini adalah salah satu rahsia dan teknik-teknik penjualan yang ramai coach-coach Digital Marketing telah ajarkan kepada peserta-peserta. Jadi di sini kami ingin bantu anda meningkatkan jualan tudung anda dengan teknik ini.

Apa Itu Upselling dan Cross-Selling?

Jika anda belum mengetahui tentang kedua teknik ini, kami di VNI SCIENTIFIC ingin membantu anda.

Teknik Upselling

Kedua-dua teknik upselling dan cross-selling sudah sering terjadi dalam kehidupan masyarakat sehari-hari. Contohnya, anda pergi ke restoran Mac D, jika anda order burger saja, pelayan akan tanya , “ Kalau beli Prosperity Burger, Puan dapat  tambah fries dengan harga RM1, Puan nak tambah ? ”.  Contoh ye….

Kejadian di atas termasuk ke dalam teknik  upselling. Dalam teknik ini,  produk tertentu ditawarkan dengan nilai jual yang lebih tinggi disertai manfaat tambahan. Produk yang ditawarkan sama, tetapi dapat memberikan keuntungan bagi pelanggan anda  sehingga rela mengeluarkan wang yang lebih banyak untuk membelinya.

Teknik Cross-selling

Cara meningkatkan penjualan selanjutnya adalah cross-selling. Berbeza dengan upselling, teknik ini adalah menawarkan produk-produk yang lain berbeza satu sama lain.

Contohnya, anda menjual tudung bawal .  Harga tudung RM25.00.  Bagaimana anda nak menggalakkan agar pelanggan anda membeli 2 helai tudung?

Cuba bayangkan situasinya….

“ Puan , kalau Puan beli 2 helai tudung ni, Puan dapat beli Hijab Spray kami dalam harga promosi RM10 sahaja. Spray ini best sangat Puan. Harum, segar dan memudahkan Puan membentuk tudung. Tudung mudah di bentuk dan taklah kemek di hujung. Ramai pelanggan kami suka Hijab Spray ni ”

Kedua teknik memiliki tujuan yang sama, iaitu agar pelanggan anda mahu  mengeluarkan wang yang  lebih sehingga meningkatkan penjualan. Cross-selling dilakukan ketika pelanggan anda telah membeli suatu produk, lalu anda tawarkan produk yang berbeza untuk melengkapi produk sebelumnya.

Kerana di saat itu pelanggan anda  KEMUNGKINAN BESAR akan membeli. Harga pulak RM10, why not….

Hijab Spray Jenama Sendiri

Hijab Spray Jenama Sendiri

Kebaikan Hijab Spray Jenama Sendiri.

  • Menjimatkan masa dan buat tudung senang terbentuk.
  • Tudung cantik terbentuk
  • Anti kedut dan kembung
  • Wangi dengan haruman menawan, hilangkan bau masakan yang melekat di tudung
  • Comel sangat  dan mudah dibawa

Neelofa pun ade jual Naelofar Hijab Spray tau. Anda bila lagi?

JOM BERTINDAK SEKARANG!

VNI SCIENTIFIC sedia membantu dan tunjukkan cara-cara untuk mengeluarkan hijab spray jenama sendiri.

Kategory Hijab Spray Jenama Sendiri

  • Hijab Spray bagi menghilangkan kegatalan kulit kepala, bau kepam dan merawat rambut gugur
  • Hijab Spray bagi membentuk tudung dan mewangikan tudung
  • Hijab Spray bagi menghilangkan kekotoran tertumpah di tudung

Sila whatsapp kami sekarang di https://www.wasap.my/+60136026521/OEM